LINGHANG FOOD (SHANDONG) CO., LTD

Лингханг Танзанија беше поканета да учествува на третата меѓународна изложба за увоз во Кина во 2020 година

Годишниот CIIE е изложен во Меѓународниот изложбен центар во Шангај.Нашата компанија исто така има филијали во странство во Танзанија и многу години се занимава со увоз и извоз.Оваа година, чест ни е да бидеме поканети од организаторот да ја претставуваме Танзанија во изложбениот салон.Прикажавме многу производи од Африка како кафе, индиски ореви, соја, црвено вино и други производи.Во исто време, ние, исто така, специјално го поканивме танзанискиот амбасадор во Кина да објави за нас, со цел подобро да ги прикажеме производите на Танзанија на големите кинески супермаркети и ресторани.

По церемонијата на отворањето на првиот ден од изложбата, г-дин Каируки, амбасадор на Танзанија во Кина, Џанг Хаибо, секретар на Комитетот на општинската партија Веихаи и Лв Веи, заменик директор на Одделот за трговија на провинцијата Шандонг, го посетија штандот на Лингханг Танзанија. Co., Ltd., и г-ѓа Wang Xiangyun, претседател на Групацијата Тој ги претстави танзаниското црвено вино, кафе, индиски ореви и земјоделски и споредни производи што групата ги увезуваше на лидерите и направи извештај за проектот на групата во Танзанија : Источна Африка трговски и логистички центар.

Linghang Food News 9684
Linghang Food News 9687

За време на изложбата, Лиу Јужи, генерален менаџер на Linghang Group, го предводеше тимот со China Township Enterprise Co., Ltd., Greenland Global Commodity Trading Port Group, Jingdong Group Co., Ltd., Hangzhou Juka Solar Technology Co., Ltd. , CLK Transport And Trading FZE, Henan Xinlianzhi Flower Co., Ltd. и други потпишаа голем број договори за соработка за намерни набавки.

Linghang Food News 91634
Linghang Food News 91253

5-дневната изложба заврши успешно.На овогодинешниот CIIE, не само што се сретнавме со лидерите на главните владини оддели, туку и донесовме повеќе производи од Танзанија на кинеската маса.Се надеваме дека во иднина ќе можеме подобро да им служиме на луѓето од двете земји, да испорачаме висококвалитетни производи од Кина во Танзанија, а во исто време да увезуваме висококвалитетни производи од Танзанија, која е богата со ресурси, назад во Кина .


Време на објавување: 16-ти февруари 2022 година