LINGHANG FOOD (SHANDONG) CO., LTD

Linghang Food (Shandong) Co., Ltd. Учествуваше на саемот во Кантон 2017 година

Во септември 2017 година, церемонијата на отворање на саемот за увоз и извоз во Кина се одржа во изложбената сала Пажоу во Гуангжу.Годишниот кантонски саем е на пат да се отвори.Бројот на изложувачи оваа година е многу помал од порано, но тешко е да се прикрие просперитетот на нашиот штанд на Canton Fair.

Linghang Food News 3462

Оваа година, нашиот шеф лично го предводеше тимот во Гуангжу за да учествува на саемот во Кантон, а многу стари клиенти дојдоа да преговараат и постигнаа добри резултати.

Linghang Food News 3765

2 клиенти од Колумбија дознаа дека сме еден од најдобрите производители на инстант тестенини во Кина.По извесно разбирање, тие ги пробаа нашите примероци на лице место, и веднаш направија нарачка за 2 чаши шолји тестенини и ветија дека ќе направат ни помалку ни повеќе од План за испорака за 8 контејнери.Многу сме среќни што имаме таков доверлив партнер.Пред да заминам, ги оставив сите информации за контакт и ја следев нарачката преку докинг бизнисот.Конечно, направивме групна фотографија и се радувавме на поголема соработка во развојот на нови производи во иднина.

Linghang Food News 31116

Клиентите од Египет се заинтересирани за нашите тестенини за торби и се надеваат дека можеме да OEM и да направиме сопствен бренд.По детален разговор, многу добро се запознавме.Клиентот ми нарача веднаш и бевме многу возбудени што ја добивме нарачката.Се надеваме дека се повеќе и повеќе клиенти можат да ни веруваат Linghang Food Shandong Co., Ltd.

Linghang Food News 31468

На овој кантонски саем, нашиот претседател Лиза и генералниот директор Луис дојдоа на штандот за да ги објаснат нашите производи на различни клиенти.Има многу клиенти кои поставуваат нарачки на лице место и бараат многу контејнери да се испраќаат во нивната земја секој месец.

На клиентите им понудивме и многу поволни цени за да привлечеме клиенти.Нашата фабрика сега стана водечка компанија за извоз на пригодни производи во Кина, а имаме и многу купувачи од светски познати супермаркети и хипермаркети за да преговараат со нас и да поставуваат нарачки.


Време на објавување: 16-ти февруари 2022 година